Ecolect Serv SRL - Centru de Colectare Deseuri BIHOR

Reciclare Colectare Colectare deseuri Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reciclare Colectare - Bihor - Colectare deseuri.


COLECTAREA SE FACE PE BAZA DE CONTRACT

DOAR DE LA PERSOANE JURIDICE!

0730.235.706

office@colectez.ro

   Ecolect Serv Srl este o companie înfiintată în anul 2014 cu sediul in Timisoara, având ca principal obiect de activitate: colectarea, transportul, tratarea eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Seriozitatea și profesionalismul au făcut ca Sc Ecolect Serv Srl să devină un partener de încredere pe piața deșeurilor. Suntem specializați in colectarea, transportul, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.

Obiective:
– creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor.
– dezvoltarea durabiă a serviciilor.
– protecția mediului înconjurator.
– împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor

Pentru desfasurarea în bune condiții a activității de colectare și transport al acestor deșeuri periculoase și nepericuloase, cu respectarea legislației în vigoare, Ecolect Serv Srl deține un parc auto format din:
Reciclare deseuri Arad
Autoutilitare cu capacitate de 3,5 tone, dotate cu instalație frigorifica, semnalizate și inscripționate grafic in conformitate cu dispozițiile codului ADR.
Autoutilitare speciale (Vidanje cu capacitati de încarcare: 10m3 respectiv 11m3).
Autoutilitare cu prelată(capacitate 3.5 tone, 7.5tone, 12 tone si 22tone).
Autoutilitara speciala (platforma pentru transportul vehiculelor scoase din uz).
Autoutilitara speciala (camion cu macara capacitate 7.5 tone).
Autoutilitara speciala (desfundare canalizare cu inalta presiune).

Instruirea personalului nostru se face periodic conform normelor in vigoare.

Servicii

 

  • COLECTARE DEȘEURI, PERICULOASE SI NEPERICULOASE pe raza județelor Timiș, Arad, Bihor.
  • TRANSPORT ADR -pe raza județelor Timiș, Arad, Bihor.
  • VIDANJARE-DESFUNDARE CANALIZARI -pe raza județelor Timiș, Arad și Bihor.
  • NEUTRALIZARE
  • ELIMINARE
  • RECIPIENTE ȘI AMBALAJE -recipiente speciale pentru deșeurile infecțioase sau întepătoare, saci, cutii de carton inscripționate(cu pericol biologic) conform codului ADR, cisterne RMV(IBC)1000 lit, recipiente ( plastic sau metal)în funcție de necesitațile clienților

 

   Reciclare

Deșeurile sunt compuse din materiale diferite, deci, multe dintre acestea ar putea fi reciclate si reutilizate ca materii prime. S-ar putea economisi atât de multe resurse naturale și o mulțime de energie necesară pentru a produce noi materii prime.De asemenea depozitul de deșeuri nu este o "groapă fără fund": după cațiva ani se va transforma într-un munte de otrăvuri gata să polueze solul și apele subterane.

    Mediul InconjuratorReciclare deseuri Arad

Împreuna trebuie să contribuim la diminuarea emisilor de gaze cu efect"tip seră"și să prevenim schimbările climatice la nivel global. Acestea sunt în special cauzate de faptul că o mare parte din energia folosită în procesele industriale,transport implică arderea de combustibili poluanți precum benzina, motorina si cărbuni . Misiunea noastră este aceea de a contribui zilnic la protejarea mediului inconjurator


    Logistica Ecolect

Pentru a vă oferi un suport logistic cât mai competitiv pe Plan National , compania noastră deține autoutilitare dotate cu sistem frigotific, vidanje cu capacitati de 10m3 respectiv 11m3, platformă auto, camioane cu prelată, având capacități de la 2.4tone până la 22tone.

Galerie foto