Centru de Reciclare Deseuri Hartie Carton, Mase Plastice, Sticla, Doze Aluminiu Iasi - Recycle International S.R.L.

Reciclare Colectare Reciclare - Valorificare deseuri Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reciclare Colectare - Iasi - Reciclare - Valorificare deseuri.


   S.C. RECYCLE INTERNATIONAL S.R.L., cu aproape zece ani de experiență, are domeniul principal de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase de la persoane fizice și de la cele juridice.

   Din momentul înființării și până în prezent, S.C. RECYCLE INTERNATIONAL S.R.L.Centru Colectare Valorificare Reciclare Deseuri Iasi a înregistrat o dezvoltare semnificativă în ceea ce privește activitatea societății, devenind un operator demn de încredere pe piața managementului deșeurilor nepericuloase reușind astfel să colecteze, să proceseze și să valorifice anual peste 35.000 tone de deșeuri. De asemenea, dezvoltarea socieății a însemnat și o extindere la nivel național. Pe lângă sediul central din Bragadiru, avem puncte de lucru în tara la Iași și la Cluj prin care acoperim estul și vestul României. Pentru celelalte zone avem colaboratori de încredere prin care acoperim întreaga țară.

   Fiind interesați de o îmbunătățire si o extindere permanentă a serviciilor oferite, S.C. RECYCLE INTERNATIONAL S.R.L. se axează pe identificarea și pe furnizarea de servicii integrate de gestionare a deșeurilor astfel ca alături de colaboratorii noștri să găsim soluția optimă de reciclare.

   Principalele obiective ale societății sunt reprezentate de colectarea, de procesarea și de valorificarea deșeurilor nepericuloase, punând la dispoziție sisteme integrate de management al deșeurilor și stabilind parteneriate durabile cu reprezentanții industriei de reciclare atât din țară, cât și din străinătate.

   Misiunea companiei este de a participa în mod activ la protejarea și la conservarea mediului înconjurător prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deșeurilor.

   Ne ajutăm partenerii în identificarea solutiilor optime integrate de management al deșeurilor în vederea construirii unor activități economice durabile - colectarea și valorificarea deșeurilor nepericuloase.

   Dorim ca prin acțiunile întreprinse să ne poziționăm printre principalii inovatori ai reciclării deșeurilor nepericuloase din Romania.

   Nu putem realiza misiunea si nu putem indeplini viziunea fără valorile care ne-au condus până în prezent: PROFESIONALISM si CALITATE.

Suntem prompți și flexibili la solicitările partenerilor noștri!

Centru Colectare Valorificare Reciclare Deseuri Iasi

Punct de lucru - Iași 

Calea Chișinăului, nr. 22, Hala C2 jud. Iași 
Mob. +40 785 28 1069

Centru de colectare - Iași 

str. Sărărie, nr. 194, Iași jud. Iași 
Mob. +40 785 28 1069

Centru de colectare - Iași  

Str. Tatarasi, Nr. 13, Iasi, Jud. Iasi

Mob. +40 785 281 069

Sediul central 

Șoseaua Alexandriei, nr. 229, Bragadiru, jud. Ilfov 
Mob. +40 788 872 888

Centru de colectare Basarab - București

Str. Orhideelor, 39bis, sector 1 
Mob. +40 788 872 888

Centru de colectare - Valea Cascadelor, București

str. Valea Cascadelor, nr. 21 sector 6, București 
Mob. ++40 788 872 888

Centru de colectare - Pantelimon, Bucuresti

Sos. Pantelimon, nr. 300, sector 2, Bucuresti 
Mob. +40 788 872 888

Punct de lucru - Cluj  

Piața 1 Mai, nr. 1-2, Cluj-Napoca jud. Cluj 
Mob. +40 784 277 708

Centru de colectare - Cluj

Str. Fabricii, nr. 145/A, Cluj-Napoca jud. Cluj 
Mob. +40 784 277 708

Punct de lucru /Sediu - Suceava

Str. Apeductului, nr. 3 (vis-a-vis de SERE)

Mob. +40 758 056 147

Punct de lucru - Scheia

Str. Humorului, Nr. 89, Scheia, Jud. Suceava

Mob. +40 758 056 147

Punct de lucru - Bacau 

Str. Izvoare, nr. 1 BIS, Bacau jud. Bacau
Mob. +40 759 096 835

Centru de colectare - Bacau

Str. Bucium, Nr. 2A (Piata Mioritei), Bacau, Jud. Bacau

Mob. +40 759 096 835

 

Servicii

   Deșeurile reprezintă una dintre problemele cele mai importante în activitatea de protecție a mediului, respectiv în asigurarea unei dezvoltări sustenabile.

   Managementul modern al deșeurilor pune accent pe tratarea și pe eliminarea Centru Colectare Valorificare Reciclare Deseuri Iasiacelor tipuri de deșeuri care nu pot fi reciclate în mod sigur pentru mediu.

   Când vorbim despre managementul deseurilor, putem spune că tendința este a unui sistem integrat cu mai multe resurse bazate pe separarea sursei, urmata de reprelucrare, de reciclare, de utilizarea energiei, sau de tratarea cu un număr ridicat de tehnologii. 

 


Recuperea - Recondiționarea - Revalorificarea deșeurilor reciclabile 

Galerie foto