Mondorek - Reciclare Piese Cauciuc (Rebuturi din Industria Auto) / Reciclare Ambalaje Lemn

Reciclare Colectare Reciclare - Valorificare deseuri Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reciclare Colectare - Satu Mare - Reciclare - Valorificare deseuri.


    Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fieMondorek - Reciclare Piese Cauciuc că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.


    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

    Mondorek, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

    Mondorek ofera servicii de reciclare pentru:

   - rebuturi din industria auto (piese din cauciuc) - EPDM, NBR;

   - presteaza servicii de reciclare a paletilor uzati prin reconditionarea acestora (deseuri ambalaje lemn), reintroducandu-i in circuitul de productie. 

   Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

Servicii

    Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului. Venim astfel cu o solutie unica in Romania pentru reciclarea si valorizarea deseurilor din cauciuc si ale ambalajelor din lemn.

    Folosind o tehnologie europeana de reciclare a deseurilor vom fi capabili sa realizam recorduri in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.

    Deseurile din cauciuc reciclate se utilizeaza pentru producerea de materii prime pentru industria auto, anvelope, pardoseli, ghivece de flori, etc.

   Mondorek ofera servicii de reparatii paleti de lemn destinati transportului de marfa prin inlocuirea partilor deteriorate.

   Deseurile din cauciuc pot fi utilizate ca si combustibil alternativ.Mondorek - Reciclare Piese Cauciuc

  • Cuptoare din industria cimentului: aplicatia cea mai dezvoltata este utilizarea anvelopei in intregime sau tocata ca si combustibil substituent al comcustibililor traditionali utilizati pentru aceste cuptoare. 
    Aceasta metoda reprezinta o buna modalitate de valorificare a anvelopelor uzate datorita caracteristicilor tehnice: perioada indelugata de utilizare in cuptor (se ajunge la o temperatura mai mare de 1450°C), noxele reduse emise in atmosfera, incorporarea cenusei si a produselor metalice in clincher, recuperarea totala a energiei si a compusilor anvelopei.
  • Centrale termo-electrice producatoare de electricitate substituind in totalitate sau partial combustibilul traditional cu anvelope uzate.
  • Cazane termice producatoare de vapori.
  • Unitati de incinerare, ca si combustibil adaugat si amestecat cu alte deseuri. 

Galerie foto