ROUES SRL

Reciclare Colectare Reciclare - Valorificare deseuri Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reciclare Colectare - Sibiu - Reciclare - Valorificare deseuri.


Reciclare deseuri judetul Sibiu   

   In Romania ne ocupam de Uleiuri uzate, Emulsii, Slamuri, etc…adica tot ceea ce inseamna deseuri provenite din activitatea industriala si nu numai. Echipa noastra de conducere este formata din personal cu o vasta experienta in administrarea si managementul integrat al deseurilor, fapt ce ne ajuta sa facem fata exigentelor si capriciilor pietei.Reciclare Deseuri Sibiu

    SC ROUES SRL vă propune soluţii adaptate pentru gestionarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase, printr-o gamă completă de servicii.

    Noi oferim constant cel mai bun raport calitate/pret de pe piata romaneasca. Cu un colectiv de angajati, dinamic si instruit, SC ROUES SRL s-a impus pe piata acestui domeniu in scurt timp, drept o firma serioasa. Astfel calitatea serviciilor noastre garanteaza avantajul fata de concurenta .

    Societatea noastra respecta cu strictete toate prevederile legale; astfel colectarea deşeurilor se va efectua cu autoutilitare specializate care îndeplinesc condiţiile de transport ADR, acestea facand transportul direct de la generator spre eliminare finala, care va fi facuta la un antrepozit fiscal de productie, incinerator ecologic sau groapa ecologica conditie esentiala pentru eliminare finala.

Servicii

    Roues pune la dispozitia clientilor sai servicii de tratare a apelor uzate si a emulsiilorReciclare Deseuri Sibiu cu instalatii mobile, utilizand retete proprii de reactivi adecvati.

    Pe baza analizelor de laborator, identificam variantele optime de tratare a suspensiilor lichide, inclusiv fixarea si precipitarea metalelor grele din solutiile apoase.

    Oferim solutii tehnice pentru diferite tipuri de ape uzate si emulsii. Aceste servicii se pot efectua atat la beneficiar, cu instalatii mobile, cat si la punctul nostru de lucru, urmarindu-se in mod constant cresterea eficientei prin minimizarea costurilor.

 

Galerie foto